28 Feb 2009

Tatueringsmässa

Hinner inte skriva något idag tyvärr då jag skall iväg på tatueringsmäss om en lite stund. Men jag skriver vad jag har tippat på iaf =)

Agnes går vidare från deltävlingen 2,37

Sara dawn finer går vidare 2,00

Everton FC - West Bromwich 1 1,65

Borlänge - Nyköping 2 1,75

Bristol City - Blackpool 1 1,75

Espanyol - Real Madrid 2 1,85

Chealea - Wigan bara ett av lagen får göra mål 1,60

Borussia Dortmund - Hoffenheim över 2,5 1,70

AZ - FC Groningen 1 1,50

Fabienne Suter vinner störtloppet 3,20 - Dunderbra!


Alla rätt idag? Tack ska du ha och så tar vi en öl!



Kanske skulle göra en sådan idag?

27 Feb 2009

Sketen fredag?


Denna fredag lämnar mycket att önska till spelgudarna.

Avakta och gå allin på Agnes imorn istället 2,50 på unibet!

26 Feb 2009

Pressen?

Alltid lika roligt att gå in på aftonbladet och se om dom har någon ny stor dundernyhet, och idag hade jag det på känn! Jag var övertygad om när jag kommer in på bladet att det skulle stå EXTR EXTRA EXTRA! Robinsonrobban har fått TVÅ finnar på nästippen! Men fan så fel jag hade, Det som slog mot mina ögon precis som solen gör när när du vaknar upp bakfull kl halv 12 på en strand i bulgarien (Ja jag vet hur det är) var detta:

MARDRÖMMEN ÖVER FÖR  HAAG


Tillbaka från magsjukan som isolerade henne.


-"Mitt helvete är över nu"

Gud va lättad jag blev när jag såg detta! Äntligen är hennes hemska helvete över, Jag menar tänk va jobbigt! Magsjuka´? jag tror jag smäller av! IDIOTI!


Spel då? Jo gårdagen gick så där, Föll platt på Cardiff men VSK och underspelet och Liverpool satt! Men vad som hänt med LA Kings vet jag ej. 3 mål 2 matcher irad nu :S

Idag då?


Färjestads BK - HV 71 1 2,10 (Expekt)

Ruskig form i kaffelirarna från karlstad just nu och när det nu är seriefinal som kommer dom tända till lite extra mot ett HV71 som har blandat med resultaten på slutet. Hemma i LLA så har FBK bara förlorat 5 av 26 matcher iår och att dom vinner ikväll till fin fina 2,10 är ju taget direkt! Färjestad kommer säkra serien ikväll! Finns dock en del skador i bägge lagen.


Färjestad:

Ari Vallin - muskelskada.

Thomas Rhodin - lättare skada.

Dick Axelsson - lättare skada.

Marius Holtet - magsjuk.

Peter Nordström - sjuk.

Eero Somervuori - magsjuk.


Hv71:

Jan Hrdina (f) - rygg
Johan Halvardsson (b) - knä
David Fredriksson (f) - hand
David Ullström (f) - skadad
Daniel Grillfors (b) - skadad, osäker på spel
Nick Angell (b) - magsjuk, osäker på spel


Insats: Medel


CSKA Moskva - Aston Villa 1 1,65 (Partybets)

Spela aldrig på lag som inte behöver vinna är en sak som jag alltid brukar säga, MEN jag citerar O`Neill:

"Vi vill behålla vår fokus på ligan och jag hoppas fansen förstår det. Vi har inte en trupp som håller för båda två. Och det säger jag inte för att vara pessimistisk utan bara realist.

Ingen av spelarena skyller förlusten mot Chelsea på att vi spelade mot CSKA i veckan, men det tänker jag göra. Det är lite ironiskt dock att vi kämpade stenhårt i somras för att få vara med i denna turnering och nu när vi är i slutspelet måste vi nedprioritera det. Ligan och kampen om CL platser är viktigare. Hade vi legat typ 8-9 i ligan hade prioriteringen blivigt annorlunda."

Lägg till det att dom nu möter Europas mest underskattade lag (iaf för ett halvår sedan). Dom har fortfarande kvar Vagner Love som för mig är ett under att han inte blivit uppköpt av något topplag i Europa för den formen killen är i och så många mål han gör är helt fantastiskt!

CSKA kommer ta detta spträtt lätt och 2,80 med ett handicap är också spelvärt! Tittta bara på Villas trupp:

Målvakter
Brad Guzan
Stuart Taylor
Elliott Parish

Försvarare
Luke Young
Curtis Davies
Zat Knight
Nicky Shorey
Eric Lichaj
Ciaran Clark
Shane Lowry

Mittfältare
Steve Sidwell
Moustapha Salifou
Craig Gardner
Isaiah Osbourne
Barry Bannan
Marc Albrighton

Anfallare
Marlon Harewood
John Carew
Nathan Delfouneso

Insats: Hög


Rögle - Linköping 1 2,70 (Betway)

Motivation slår klass! så är det bara och framför allt ett hemmastarkt Rögle slår ett mycket underligt Linköping för dagen.
Rögle med bröderna Abbot Kommer ta sista chansen att slipa kvalserien och köra över ett linköping som har känts allt för mätta ett bra tag nu. LHC satt 5/7 Powerplaylägen när man vann senast mot södertälje med 7-5. Det gör man inte idag.

Bägge lagen ställer upp med ordinarie trupp.

Insats: Medel


Wolfsburg - PSG 1 1,91 (Ladbrokes)

PSG vann hemma med 2-0 och nu i returen kan ni räkna med att det blirr full fart på tyskarna! Wolfsburg satsar mycket på cupen och är ruggigt hemmstarkt . PSG kommer få det riktigt svettigt och dom verkar ha tagit ut segern i förskott då dom lämnat hemma lagkaptenen Makelele, även Kezman stannar hemma och Bourillon har fortfarande problem med ryggen. Sådan här slakt i tyskland som det kommer bli ikväll har det inte varit sen -45

Insats: Hög

_____________________________________________________________________________________________

Dagens avslag!

Spela inte på lag som inte behöver vinna! Finns inget som helst spelvärde att spela på lag som Hamburger tex då dom går vidare vare sig dom kryssar eller förlorar med två bollar. Finns inget värre än att förlora på när lag går vidare på ett kryss och vägrar anfalla!

Även SSK-APgården skulle jag inte röra. Prestigematch för ssk som gärna vill förstöra för andra lag.



Hinner inte skriva mer just nu, kanske återkommer senare för mer tips. Katrineholm borde slå Gais på hemmais,Fiorentina skärper till sig mot Ajax och Aftonbladet kommer ut med nyheten att Daniel har varit otrogen med Madeleine och spelat in senaste samlaget med sin mobilkamera och äntligen så kom bilderna på maddes fitta ut i pressen. Då e de dags att ställa in travet (en stund) för smaskiga kunganyheter!



Åmål SK vinner kvalet och Agnes går vidare - Kungen



 
Tuff match, men på hemmais går Kaffekärringarna ur som segrare!



 


25 Feb 2009

Messi, Eto?

Det va en jävla tur att lönen kom idag för det sista rök igår på barca och dom lyckades ju bara spela kryss. Var inte värda något mer heller iof. Nu med lite distans till matchen så sitter jag med tre funderingar. För det första, Vem hade retat upp Messi igår? Det gick inte alls att känna igen han förlorade bollen mest hela tiden och så fort han gjorde det så klaga han på dommaren.

För det andra, Eto hade heller ingen braq dag och frågan är ju varför både Eto och Messi så så otroligt loja och ointresserade ut av att spela en åttondelsfinal i världens främsta fotbollsturnering för klubblag? Och framaför allt vad i hela friden gör busquets på en fotbollsplan? Han tar emot bollen, lägger den till rätta, tittar upp och funderar vilket lag e jag med i?, sen kommer han på att det e dom blå röda, kollar vart den svåraste passningen kan vara, tittar ner på bollen igen, Och om han idet läget inte blivit av med bollen 9/10 så slår han bort bollen.

Jag har set han nu 3-4 matcher och tänkte visst, man kan ha en dålig dag men inte i 4 matcher och blir utagen till en Champions League match! Helvet barca få upp ögonen för mig iställlet!

Men men, 1,60 på united satt ju likaså X i spanien.


Idag då?



Bofors IK - Västerås IK 2 1,70 (Bet365)

Går jag inte emot mig själv nu? Jo lite faktiskt. Bofors är väldigt hemmastarka MEN, motivation slår klass och med de formen VSK har så skall inte det här sluta något annat än bortaseger! 37-8 i målskillnad för västerås dom sista 6 matcherna. Ikväll säkrar Västerås playoff platsen och ag räknar pengarna. Vackert!

Insats: Hög


Cardiff City - Queens Park Rangers 1 1,90 (Betway)

Cardiff har 8 poäng upp till Premier League och 4 matcher mindre spelade och på hemmaplan ikväll tror jag att man dänger till QPR som svajat lite det sista. Cardiff o andra sidan som spelat rätt bra det sista och det här borde man vinna om man nu vill upp i PL. Jag synar!

Insats : Medel


Villarreal - Panathinaikos Under 2,5 mål 1,95 (Bet365)

Här kommer det inte bli målkalas tror jag! Panathinaikos (Jävla namn!) brukar spela väldigt tätt bakåt och den här matchen har jag svårt att se att det skulle bli mer än 2 mål.

Insats: Medel


Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings Över 5,5 Mål 2,10 (Bet356)

Är dom fulla på Bet365 eller? 2,10 på överspelet, oj oj oj 

Flyers sex senaste

25/02-09 NHL Washington vs. Philadelphia Flyers 2:4
21/02-09 NHL Philadelphia Flyers vs. Pittsburgh Penguins 4:5
20/02-09 NHL Philadelphia Flyers vs. Buffalo 6:3
15/02-09 NHL NY Rangers vs. Philadelphia Flyers 2:5
14/02-09 NHL Philadelphia Flyers vs. NY Islanders 5:1
13/02-09 NHL Philadelphia Flyers vs. Ottawa 2:5



KIngs sex senaste

25/02-09 NHL Minnesota vs. Los Angeles Kings 1:1
1:1 (OT)
1:2 (AP)
21/02-09 NHL Los Angeles Kings vs. Phoenix Coyotes 3:6
20/02-09 NHL San Jose Sharks vs. Los Angeles Kings 4:2
19/02-09 NHL Anaheim Ducks vs. Los Angeles Kings 3:4
17/02-09 NHL Los Angeles Kings vs. Atlanta 6:6
6:6 (OT)
6:7 (AP)
14/02-09 NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton 2:2
2:2 (OT)
2:3 (AP)


Insats?: Hög!


Mer än så hittar jag inte idag! Liverpool borta mot Real kanske? 4,20? X2 kanske? 1,72! Fantasktisk höga odds egentligen för att vara på ett sådant lag som Liverpool. På något konstigt sätt får Benitez killarna alltid att prestera i CL.

För er som är ute lite i förväg så har vi CSKA Moskva imorgon hemma mot ett Aston Villa som skiter totalt i cupen. 1,60 står dom i nu. Kommer bli lägre (Stod i 2,10 i förrgår)

Är det någon mer än jag som är otroligt trött på all den här jävla hysteri om ett litet sketet bröllopp? Jävla idioter som tar bort travet för att säda EXTRA om att historiens fulaste prinsessa ska gifta sig? Hade varit mer ok att ställa in travet om det varit den andra systern som visat fittan i tv!

//Over and Out! - Kungen




Kan man skymta en liten bit av F*****? =)

24 Feb 2009

3/3 satt igår =)

Ja precis, samtliga spelen satt igår även om det var med minsta möjliga marginal men det e kul att det gör det också ibland. Sen har jag en levande trippel. Tottenham igår och X2 på Man utd ikväll och barcelona ikväll. Insats? Modell hög :P


Djurgården - Skellefteå 1 1,95 (Unibet)


En måste match för djurgården om dom skall ta sista chansen att haka på till slutspelet. Ligger 6 poäng efter och 9 poäng att spela om så det ser svårt ut men jag trror dom gör ett sista desperat försök och dänger till gnaget kopiorna från norr. Dif har spelat bra på slutet trots förluster dom två sista matcherna. Och på hemmais skall det bara bli 3 pinnar.

Insats: Medel


Inter - Manchester United X2 1,60 (Bet365)

Inte ofta man tycker att 1,60 är ett bra odds men om man kan få gardera världens näst bästa lag just nu med ett kryss till 1,60 i en åttondelsfinal i Champions League  så spelar inte motståndet eller arenan någon som helst jävla roll! Ett jävla snack om uniteds backlinje men det spelar ingen roll om united måste ha " värdelösa oshea". Alla tror att bara för att Vidic försvinner så kommer inter vinna med 7-0. Nej det är faktiskt så att det stora rara söta laget från manchester som heter united i efternamn har faktiskt spelare som kan göra något framåt också!


Troliga startelvor:

Man Utd:


Van der Sar

Fletcher - Ferdinand - O´Shea - Evra

Park - Carrick - Giggs - Rooney

Berbatov - Ronaldo

Inter:

Julio Cesar Maicon - Cordoba - Chivu - Maxwell

Cambiasso

Stankovic - Zanetti - Muntari

Ibrahimovic - Adriano


Jag är inte aggressiv men trött på alla "experter" som säger att bara för att Vidic är borta har inte united en chans. dom kommer inte spela 90 min försvarsspel direkt ;) Lasta in!

Insats: Hög



Lyon - Barcelona 2 2,00 (Partybets)

2 ggr pengarna på Barca =). MUMMA! Har ärligt talat inte på 3 dagar än kunnat lista ut hur i svarte rava oddsättarna kan sätta 2 ggr pengarna på Barcelona borta mot Lyon? Ok klart att Lyon har chans att spela kryss eller rent av vinna men den chansen finns ju i alla matcher och till 2 ggr pengarna är det taget alla dagar i veckan! Det ärr klasskillnad!

Troliga starelvor

Lyon:

Lloris

Mensah, Cris, Boumsong, Grosso

Makoun, Toulalan, Juninho 

Ederson, Benzema, Delgado.


Barcelona:

Valdes

Puyol, Marques, Pique, Alves

Busquets, Toure, Xavi

Henry, Etó, Messi


Även ett överspel kan vara intressant 2,03 (Bet365) Lagen möttes förra året då dock i gruppspelet men då slutade matcherna 3-0 och 2-2 och jag tror det kommer bli målrikt även idag =) Go Messi! Go messi!

Lasta in!

Insats: För hög!


Atletico Madrid - FC Porto X 3,25 (Bet365)

Jaha, ska jag börja försöka briljera med kryssen nu igen? Jo jag vet va d ni tänker men Tycker Atl är allt för stor favorit här dom har inte lyckats här mot slutet och mot ett Porto som alltid spelar bra bakåt, och jag tycker kryssoddset nästan borde va det lägsta på den här matchen!  3,25 är taget iallfall!

Insats: Låg - Medel

______________________________________________________________________________________________

Dagens Avslag?

Fulham - Swansea! Ett jävla tjat om fulham och hur dom skall ta det här så henkelt med mera men Swansea är i grym form och med det självförtroendet killarna har så skulle inte jag röra1,6-1,7 någonstanss!



Gör det inte svårare än vad det är idag! Blanda inte in massa skitmatcher utan höj insatserna istället om ni nu vill vinna mer =)

/Skjut Messi skjut!





Mannen som frälser United ikväll? Hörna i 87?

23 Feb 2009

Pizzan kom!

Tro det eller ej men pizza kom till slut och jag blev nöjd, med maten iaf =/. Spelet gick ju sådär, Nog för att jag lyckas få ihop dom "rätt" så var ändå förlusten på Olympiakos ödestigen då stora pengar vilade på deras axlar =(

Men Ajax över spel satt utfint till 2 ggr pengarna och hamburg till 3,75. Vackert! plus en hel del under och överspel plus resultatet Dep - Valencia 1-1 satt =)

Och nu i veckan så har vi smaskiga Champions Leugae som jag reda börjat titta på men först ska jag se om vi hittar något till ikvälll.


Timrå - Frölunda Under 5,5 mål 1,75 (Bet365)

Inte lätt att hitta något spelvärt idag men här tror jag det kommer bli målsnålt! Båda lagen spelar tight för närvarande och känns som att detta kommer bli en avslagen match med få målchanser.

Insats: Medel


Rögle BK - Färjestads BK Över 5,5 mål 1,92 (Unibet)

Här kan det nog bli målrikt o andra sidan. 2 lag som tycker om att göra mycket mål (rögle hemma iaf). FBKs matcher har slutat över 5,5 5/6 senaste. 1,92? Taget!

Insats: Medel


Hull - Tottehman 2 2,38 (Ladbrokes)

Klassskillnad i grunden här och hull har inte gått något vidare nu mot slutet, dock ett par kryssmatcher och visst finns risken för 0-0 i denna match också men spelare som Lennon, Jenas, Modric, Bent och Keane borde kunna rulla upp Hull och sätta en balja.

Insats: Låg - Medel

_____________________________________________________________________________________________

Dagens Avslag!

Eliseriematcherna!(1-X-2)Mycket svårt att spela klvällens matcher då oftast motivation slår klass. Så med med formen som Luleå och FBK har och möter lag som vill vinna mer så kan det sluta hur som helst.


Over and out! - Imorn skall vi dra in dom stora pengarna !



Nu ser du till och vinner ikväll annars visar jag detta för frugan din!



 


22 Feb 2009

God morgon på er!

Jaha, vad skall man säga om gårdagen då? Timrå och United var där man förlorade dom största pengarna. Pompey borde ha vunnit då man fick en felaktig straff dömd mot sig och ett offside mål (2-2). Men men någån är det väll till en annans fördel =)

Nå, hur ser det ut idag då? jo jag skall alldeles strax ringa 13199 och beställa en vesuvio med kött och sås till bakfyllemat.

Jaha, var det spelen ni ville ha reda på? Dom kommer här ;)

Föresten, vet ni va det blir om en daggmask får i sig en viagra? -Jordfräs


Lecce - Lazio X 3,10 (Bet365)


Lazio har varit riktigt usla det sista med 2 oavgjorda som bäst dom sista 6 maycherna och Lecce är ett riktigt krysslag som troligen kommer täppa till den här matchen och ett under spel till över 2 ggr pengarna kan också vara aktuellt. 0-0?

Insats: Låg


Milan - Cagliari X 3,80 (Bet365)

Naturligtvis ingen säker match men tycker kryssoddset är soppas högt att det är värt att lägga en peng på! Cagliari ligger 7 poäng efter Milan och ett 0-0 här är inte heller otänkbart.

Insats: Låg


Vetlanda - Edsbyn 2 1,95 (Unibet)

Någon som vet något som jag inte jag gör? Bägge lagen är klara för slutspel så inget av lagen borde vara mer eller mindro motiverat. vet ej hur laguppställningarna ser ut men om det är ordinarie så har Edsbyn en betydligt mycket bättre trupp och 1,95 borde ses som ett guldodds. Eller som en sa igår kväll med ett antal för mycket innanför västen "Det knullar i ögonen när jag ser det"

Insats : Medel - Hög


IFK Vänersborg - IFK Kungälv 1 1,65 (Expekt)

Bägga lagen har att spela för, Vänersborg blir klara för slutspel om dom vinner, Kungälv slipper troligen playoff om dom vinner. Tuff match? Ja troligen men jag tror spelarna i Vänersborg vill detta mer, och framför allt har dom hemmais! Kungälv har en enda bortaskalp i år och det var mot örebro då man vann med 5-4. Imponerande? Nej! Spelvärt? Ja!

Insats: Hög


Newcastle - Everton 2 2,75 (expekt)

Klasskillnad i grunden i grunden till 2,75 är everton taget alla dagar i veckan. Finns dock viss kryssrisk men på nått jävla sätt så brukar alltid Arteta & co lösa upp det där ändå och om ni vill fega lite så finns X2 till 1,50. Shoot!

Insats : Medel


Bayer Leverkusen - Hamburger 2 3,75 (Bet365)

Mycket spel på "odssen" idag men med en soppas jämn match och 3,75 på hamburg är det absolut spelvärt! Hamburger är i riktigt bra form och har många övertygande segrar nu mot Leverkusen som spelar ojämnt (dock 4-1 mot Hoffenheim). Öppen match från start men 3,75 synas med en gång! Överspel kan också vara värt en peng.

Insats: Låg - Medel


VART FAN ÄR MIN PIZZA!


Deportivo la Coruna - Valencia  Bägge lagen gör mål 1,83 ((Bet365)

Valencia har 43-34 i målskillnad på 23 matcher, det blir en hel del mål och jag är övertygad om att bägge gör mål!
1-1 känns som ett mycket troligt resultat.

Insats: Medel


Ergotelis - Olympiakos 2 1,90 (Bet365)

Vi slänger med en grekisk match här på slutet. Olympiakos har endast en förlust på hela säsongen och leder serien rätt rejält och möter ett Ergotelis som har en vinst (2 oavgjorda) på dom sista 10 matcherna. Olympiakos känns lika säker som barca igår men det gick ju som det gjorde, men trots allt-  Vi öser in!

Insats: Medel - Hög


Ajax - Volendam Över 1,5 Mål i första halvlek 2 (Bet365)

Ajax målskillnad 23 matcher: 50-27

Volendam målskillnad 23 matcher: 26-57

Har du spelat än?

Insats : Hög


Mycket luriga och svåra matcher idag men vi får se va det går. Föresten e det någon som sett en röd escort med en turkjävel i som kört av vägen eller? jag är urhungrig!




Kommer vi få se några skandaler när bandyn skall avgöras?

21 Feb 2009

Hallå igen

4/5 igen. Danskarna kunde inte mäkta med att vinna innan 60 minuten men annars satt allt (även över 4,5 kort) =)

Nå? ännu en lördag med en del smaskigheter och travet är inlämnat och första ölen är öppnad och stereon är på ochj nu jävlar ska vi göra oss pengar!


Södertälje-Timrå 2 1,95 (Betway)


Totalt avsågade SSK som riktar in sig på kvalspel mot Timrå som krigar för fullt för slutspel och vinner det här sprättlätt!
95% ränta e fan inte varje dag! Spela!!!

Insats: HÖG!


Färjestads BK - MODO Hockey  1 1,70 (Unibet)

Modo blandar och ger men kaffekäringarna från karlstad har tyvärr spelat bra dom senaste matcherna och borde nog ha vunnit med 4-0 senast om man inte gick o duschade i 50 minuten som man nu gjorde. Känns som en total överkörning är på g här och ett överspel är nog inte heller dumt! SKÅL! (fan ingen minttu hemma =(.


Stoke City - Portsmouth 2 2,80 (Ladbrokes)

6 poängsmatch där stoke bara har vunnen mtach på dom 11 senaste spelade och idag Rory Delap och Matthew Etherington avstängd! Stort avbräck! Skiljer bara 3 poäng mellan dom här två lag men tycker det skiljer betydligt mer ute på planen och pompey vinner detta med 2-0.

Insats: Låg-Medel


Manchter United - Blackburn Endast ett av lagen gör mål 1,80 (Bet365)


Snuskigt bra odds! United släpper in mindre än va morsan har gjort det sisat seklet och det e inte mycket! Behöver jag säga mer?

Insats: Morsan...öh HÖG!!!


Barcelona - Espanyol (HCP 0-1) 1 1,75 (Betway)

Messi, Eto, Xavi, Iniesta, Dani Alves VS Fernández, Montero, Telechea , Martinez? Camp Nou?

Tabellettan mot dom som ligger lägre än var morfar gör! Blir det inte lekstuga i spanien ikväll så ska fan i mig ta en flygbiljett och leka upp dom själv! Skål, dags för Whiskey?

Insats: Hög


E.M.D går vidare i melodifestivalen 1,50 (Bet365)

1,5 miljon svenskar är bögar eller fjortisar, och för att gå vidar förra tävlingen krävdes det 350 000 röster.

Vad kan gå fel?

Insats: Hög

____________________________________________________________________________________________


Dagens Avslag


Bologna - Inter. Champions league till veckan och gubbarna har nog fokus på annat håll och borta mot bologna? 0-0?

Swansea - Doncaster, två formstarka lag som kan sluta hur som helst!


//Skål på er gubbar! - Kan detta sluta väl ikväll?



20 Feb -2009

Hallå på er!

Sedär ja, 4/5 satt igår och hade bara Gilardino o Kuzmanovic vart med på senaste avslutsträningen istället för att sitta och fila naglarna så hade dom vänt dom sista 2 minuterna. Men jag e inte bitter :)

Föresten e det nån som är bra på bloggar som kan hjälpa en lite med att bara snygga till den lite granna?

Nå hur ser det ut idag då? Jo lika bra som utelivet i Åmål gör en fredagkväll i mitten av februari! Alltså inge vidare, men det går att hitta på något bara man letar =)


Malmö - Almtuna 1 1,85 (Expekt)

Ett vilt sprattlande malmö som gör allt för att ta tag i sista strået till playoff och nere i danmark så kommer man slakta ett mediokert almtuna som inte  vet hur man spelar hockey förutom i sin egen ishall (Mamma är där och tittar då, va vet jag :S)

Insats: Hög


FC Helsingborg - AIK 2 1,57

Ja nuverkar ju äntligen Henrik Larsson förstått att FC i FC helsingborg inte står för Fotball Club utan Floorball Club och äntligen har han sprungit hem till Olympia för att låta som en cp-skadad dansk (finns det normala?). Och utan den "dansken" så blev dom om dom nu kunde ännu sämre! Och när du nu skall ställa upp mot världens bästa lag (oavsett kategorier) AIK så kommer ju dom naturligtvis inte ha en chans. Jihde & Co kommer kunna genomföra ett lätt träningspass och inkassera 3 pinnar till. Åh vi e AIIIIIIIIIIIIIIIK.........

Insats: Hög

Detroit - Anaheim Över 5,5 1,80 (Expekt)

Detroit 5 senaste

Detroit Red Wings vs. Nashville  6:2

Detroit Red Wings vs. Colorado Avalanche 5:5

Columbus vs. Detroit Red Wings 3:2

Detroit Red Wings vs. Minnesota  4:2

Nashville vs. Detroit Red Wings 3:5


Anaheim 5 senaste

Anaheim Ducks vs. Los Angeles Kings 3:4

Anaheim Ducks vs. Atlanta 4:8

Anaheim Ducks vs. Calgary 2:2

Calgary vs. Anaheim Ducks 1:2

Nashville vs. Anaheim Ducks 4:2 


Känns som ett klart överspel? Ja hyfsat, det som talar emot är inbördes möten har faktiskt inte blivit så målrika men dom har dock bara haft ett möte på ett år också så jag tror stenhårt på målkalas!

Lidström 2 backskott innan 5 minuten och Lilja har varit ut och fått lite sällskap igen så han firar med ett hattrick, match minut 7,8,10. Sen kommer zäta som har blivit lovade lite gosiga bomber till kvällsmat av emma om han sätter en så han prickskjuter in en i 12 minuten och vips så var spelet inne =).

Kommer det stå "Stor succe av svenskarna i NHL" i Aftonbladet imorgon isåfall? Nej troligen inte, för som dom senaste veckorna så kommer det nog stå om en stackars ryss som bröt foten i starten på 750369 km jaktstart. Och stackars lilla ryssen! Han som skulle åka för sin sjuka mamma som ligger hemma i moskva och har fått förkylning.

Insats : Medel


Vitesse - Roda 1 1,75 (Betway)

Långt ifrån säker men tror allt att Vitesse ska kunna knipa 3 poäng här om man spelade som man gjorde mot Ajax för 2 veckor sedan. Roda är dessutom riktigt dåliga borta men tror ändå att Vitesse vinner. 2-1?

Insats: Låg

Borås HC - Bofors IK 1 2,25 (Bet 365)

Lillfärjestad och borås är 2 lag som jag inte förstår kan spela så olika beroende på om dom är hemma eller inte! (Mammakomplexet kanske). Men som sagt Bofors är usla på bortaplan och Ellosgubbarna vinner nog det här efter en tät och intensiv match. 5-2?

Insats: Låg


_______________________________________________________________________________________________

Dagens Avslag!

Oskarshamn - AIK och Schalke - Borussia Dortmund!

Tyskt derby som det enda spelvärda kan vara över 4,5 kort (1,90). Annars kan det sluta hur fan som helst. Och Oskarshamn - AIK, 2 lag som troligen inte ens vill spela hockey just nu utan har blickarna åt ett helt annat håll!

// Take care - Imorn är det melodifestivalen! - ALL IN!


Kan det vara tack var dom här.....öh.....hon här menar jag, som gör att Zetterberg sätter massa puckar ikväll?

19 Feb 2009

Tjo på er!

Då drar vi igång denna kungliga tipsblogg igen och vi börjar dagen med lite hockey.

Linköping - Luleå 2 3,75 (Unibet)

Linköping har varit usla dom senaste tre matcherna och Luleå har visat styrkebesked dom två senaste och 3,75 på Luleå är ett riktikt överodds!

Insats: Medel

Timrå - Skellefteå 1 1,95 (Expekt)


Det här kan bli en tuff och jämn match men jag har känslan av att när 60 minuter är spelade så är det timråspelarna som jublar. Timrå behöver poängen mer än Skellefteå och på hemma is så fixar man tre poäng. 4-2?

Insats: Medel


Rögle - Modo Över 5,5 mål 1,95 (Betsson)

Jadu, Rögle? Modo? Över 5,5 mål? 1,95? På med rånar luvan och sno pengarna!

Insats: Hög


Shakhtar Donetsk - Tottenham 1 1,90 (Expekt)

Tottenham bryr sig inte så mycket om cuperna utan mer om ligan (Vilken liga då? :s) säger dom själva och spelare som inte skall med till Ukraina är bla:


Cudicini,
Corluka,
Woodgate,
King,
Assou-Ekotto
Lennon,
Palacios,
Modric,
O'Hara,
Pavlyuchenko, 

Tar bla annat in lite 17 åringar från C-laget och åker halva europa till ett kyligt jävla dritland där det enda roliga är en glasflaska med något genomskinligt i som säljs på mackar för 1,95 Euro/Litern bara för att få däng av ett Shakhtar som ägs av en mångmiljadär som har det kravet att dom skall ut i europa och visa upp sig!

Kan den här matchen sluta något annat än 1:a? Svar ja, självklart. Tösse kan slå Manchester United och Jessica simpsson kan gifta sig med mig också!

Nej allvarligt, jag känner mig som Brad Pitt i Oceans Eleven och räknar snart pengarna =)

Insats: Hög

Fiorentina - Ajax 1 1,60 (Betsson)

Gilardino och Mutu från start! Ajax är inte va Ajax var när vår lilla snyltunge från rosengård spelade där och i italien så lär Fiore leka med Ajax som jag leker med Lethonen o Rino på tösses träningar.

2,63 (HCP 0-1)

Över 2,5 1,94

Choose your bets and smile!

_____________________________________________________________________________________________

Dagens Avslag!

FC Köpenhamn - Manchester City 3,00-3,40-2,40

Inget spelvärde som helst i den matchen, City har inte med alla ordinarie spelare och matchen är mer osäker än om isen på mörtebol håller den 11 mars kl 15,36!

Over and Out!

//Kungen


               Kommer Harju o Luleå klara av att besegra LHC borta ikväll? 1-5?

RSS 2.0