28 Maj 2008

Gårdagens spel gick väll inge bra om man säger så och till råga på allt så lyckades Fengersfors klara av att hämta upp 0-2 till 2-2 hemma mot Ed oxå. Grattis!

Idag står vi över spel och enbart njuter av Stockholmsderbyt ikväll.


27 Mars 2009

Höpp höpp, inga överfall på mig nu! 2 dagars bakfylla plus att flickvännen fyllde år igår är anledningen till den dåliga uppdaten :P Spel i lördags satt ju i övrigt =) Idag finns inte mkt att spela på och egentligen borde man väll låta bli CL finalen men det finns ju så många roliga odds och jag lägger bara fram ett par intressanta =)



Barcelona - Manchester united

United vinner 1,82

Vidic förste målskytt 20

Vidic blir varnad 3,65

Över 3,5 kort tot 1,70


Och självklart årets stenklaraste! Sergio Busquets gör inte mål! 1,02!

Gör han mål kan lika gärna grogg blivit inring och gör hattrick ikväll!


_______________________________________________________________________________________________


Dagens Överaskning


Ja det är att se Fengersfors IK laguppställning idag.

Trolig starelva (Grogg och Lundgrens tankar):


                  Wass

Pedro - John - Stefan - Karlsson

Henka - Magnusson - Pasi - Johan A

          Sebban - Abbas

Avbytare : Masar, Agge, Ali



Vi önskar lycka till och ska göra vårt yttersta från läktaren.

T

Från obekräftade källor så har vi hört att dörren står öppen ifall thore ändrar sig och vill satsa på fotbollen!


23 Maj 2009

3-0 till häcken och det var helt rättvist inget snack om saken. Helsingborg var inte alls bra igår men vi får väll ta nya tag i dag! OCh det är lördag dessutom, Wounderbaaaaart!

Håfreströms IF - IFK Åmål 2 1,15 (Nordicbet)

Oj vilket odds va? Nej men den här matchen är ingen match! 15% ränta! Jag har med matchen på varneda spel jag lagt den här veckan! Har även mailat och frågat nordicbet om dom kan ge mig en odds på hcp -5 men dom ville inte ens ge mig 1,30 på det! För dom \\\"vågade\\\" inte enligt dom själva. Kommentarer överflödiga. Ta med den bara, på allt!

Insats: Allt du har!


IF Viken - IK Kongahälla 1 1,60 (Nordicbet)

Thord persson har en ruggig diciplin på sina killar i viken och det är ett kämpagäng utan dess like! Och är ruskigt hemmastarka på rösvallen! Förstår inte hur det kan göra så mycket med hemmaplan i div 3 med bara ca 3-400 pers men det gör det! Kongahälla har väll inde direkt imponerat med 2 oavgjorda och 3 förluster hitills i år och jag tror att Thords bygge plockar hem 3 pinnar lätt.

Insats: Medel


I Övrigt tycker jag inte att det är så mycket att reka idag, Bayern, Wolfsburg, Herta, Bordeaux och Marseille är ju lag som skall vinna men dom vet ni säkert redan om.


God lycka idag mina spelvänner =) SKÅL!

 

22 Maj 2009

Gbg och Kalmar vann som förväntat igår men dock lyckades ju kalmar bara vinna med 1-0 så bara ett av spelen satt och hör o häpna, jag tror det finns mer att erbjuda i åmåls uteliv en helt vanlig fredag som idag än vad det finns i spelväg :(


Häcken -Helsingborg 2 2,00 (Expekt)

Men ett drag finns det allt till ikväll och det är revanschsugna helsingborg som kommer till gbg träsket och ska försöka ta med sig tre poäng och visst skall dom lyckas med det med det laget dom har och till 2 ggr pengar så blir det blixtsyn!

Insats . Hög



Dagens Avslag

Fengersfors IK

Ni som tänkt att komma och betala för att se detta lag, gör det inte! Har man spelare som grogg korvätaren, gunther och sen spetsar till det med två turkdvärgar och en neger som är hälften så tunn som haglund så kan de bara inte sluta bra, och det gör det ju inte heller

Men vi har ju alltid sebban som vissa säger.....


g

Vet dock inte om det är på grund av fotbollskarriären gunther fick till detta men :/

21 Maj 2009

Look whos back?

Ja det va fan inte igår man uppdaterade här men nu har jag fått lite insperation igen =) Och ikväl så spelar ju vackra gnaget på råsunda igen och då är det väll bara att trycka in pengarna? Nej idag ska vi inte sitta o vara nervös av 2 anledningar utan trycker in nästan all keramik i ett fiskderby.

Gais - IFK Göteborg 2 1,75 (Betsson)

Tråkigt att erkänna det med gbg är tyvärr väldigt starka i år och övertygar tycker jag. Och i kvälle är det dags för derby och det tror jag att hysen & co springer hem hyfsat lätt 1,75 är taget!

Insats: Medel - Hög


Kalmar - Örgryte (0-1) 1 1,85 (Expekt)

Kalmar har börjat komma igång nu och Bengans gäng har bara lyckats ta poäng i en match av nio och jag tror inte det kommer bli något ikväll borta mot regerande mästarna. Tack expekt!

Insats: Medel - Hög

_____________________________________________________________________________________________

Inte mycket att säga om matcherna, går det som det skall så sitter dom ju och jag väntar med spänning in lite trevliga matcher til helgen =)


Korv
The sausage eater is back!

RSS 2.0