FPS

Återkommer snart med nya fina spelförslag



NL Spelservice

Niklas Lundgrens Spelservice

Hej och välkommen till min spelblogg. Här kommer jag lägga upp tips och rekommendationer om olika odds som jag anser är spelvärda. Inte bara utifrån vad jag tror och tycker utan också med en hel del research om lag och vilka laguppställningar med mera dom kommer ställ upp med.    Jag kommer även göra ett test på om det kan gå att försörja sig gen betting.  Jag har tänkt mig att spela 1000kr på dubblar/trippar som är runt 3ggr pengarna. På så vis räcker det att få in 10 spel i månaden för att ej gå minus.    Nu i början kommer jag bara att testa och ej spela för riktiga pengar för att se hur det går och skriver därför PM framför summan som står för playmoney.    Lycka till mina spelvänner och satsa friskt!




Hej och välkommen till min spelblogg. Här kommer jag lägga upp tips och rekommendationer om olika odds som jag anser är spelvärda. Inte bara utifrån vad jag tror och tycker utan också med en hel del research om lag och vilka laguppställningar med mera dom kommer ställ upp med.

Jag kommer även göra ett test på om det kan gå att försörja sig gen betting. Jag har tänkt mig att spela 1000kr på dubblar/trippar som är runt 3ggr pengarna. På så vis räcker det att få in 10 spel i månaden för att ej gå minus.

Lycka till mina spelvänner och kom ihåg att man måste våga satsa för att kunna vinna =)



RSS 2.0