24 Feb 2009

3/3 satt igår =)

Ja precis, samtliga spelen satt igår även om det var med minsta möjliga marginal men det e kul att det gör det också ibland. Sen har jag en levande trippel. Tottenham igår och X2 på Man utd ikväll och barcelona ikväll. Insats? Modell hög :P


Djurgården - Skellefteå 1 1,95 (Unibet)


En måste match för djurgården om dom skall ta sista chansen att haka på till slutspelet. Ligger 6 poäng efter och 9 poäng att spela om så det ser svårt ut men jag trror dom gör ett sista desperat försök och dänger till gnaget kopiorna från norr. Dif har spelat bra på slutet trots förluster dom två sista matcherna. Och på hemmais skall det bara bli 3 pinnar.

Insats: Medel


Inter - Manchester United X2 1,60 (Bet365)

Inte ofta man tycker att 1,60 är ett bra odds men om man kan få gardera världens näst bästa lag just nu med ett kryss till 1,60 i en åttondelsfinal i Champions League  så spelar inte motståndet eller arenan någon som helst jävla roll! Ett jävla snack om uniteds backlinje men det spelar ingen roll om united måste ha " värdelösa oshea". Alla tror att bara för att Vidic försvinner så kommer inter vinna med 7-0. Nej det är faktiskt så att det stora rara söta laget från manchester som heter united i efternamn har faktiskt spelare som kan göra något framåt också!


Troliga startelvor:

Man Utd:


Van der Sar

Fletcher - Ferdinand - O´Shea - Evra

Park - Carrick - Giggs - Rooney

Berbatov - Ronaldo

Inter:

Julio Cesar Maicon - Cordoba - Chivu - Maxwell

Cambiasso

Stankovic - Zanetti - Muntari

Ibrahimovic - Adriano


Jag är inte aggressiv men trött på alla "experter" som säger att bara för att Vidic är borta har inte united en chans. dom kommer inte spela 90 min försvarsspel direkt ;) Lasta in!

Insats: Hög



Lyon - Barcelona 2 2,00 (Partybets)

2 ggr pengarna på Barca =). MUMMA! Har ärligt talat inte på 3 dagar än kunnat lista ut hur i svarte rava oddsättarna kan sätta 2 ggr pengarna på Barcelona borta mot Lyon? Ok klart att Lyon har chans att spela kryss eller rent av vinna men den chansen finns ju i alla matcher och till 2 ggr pengarna är det taget alla dagar i veckan! Det ärr klasskillnad!

Troliga starelvor

Lyon:

Lloris

Mensah, Cris, Boumsong, Grosso

Makoun, Toulalan, Juninho 

Ederson, Benzema, Delgado.


Barcelona:

Valdes

Puyol, Marques, Pique, Alves

Busquets, Toure, Xavi

Henry, Etó, Messi


Även ett överspel kan vara intressant 2,03 (Bet365) Lagen möttes förra året då dock i gruppspelet men då slutade matcherna 3-0 och 2-2 och jag tror det kommer bli målrikt även idag =) Go Messi! Go messi!

Lasta in!

Insats: För hög!


Atletico Madrid - FC Porto X 3,25 (Bet365)

Jaha, ska jag börja försöka briljera med kryssen nu igen? Jo jag vet va d ni tänker men Tycker Atl är allt för stor favorit här dom har inte lyckats här mot slutet och mot ett Porto som alltid spelar bra bakåt, och jag tycker kryssoddset nästan borde va det lägsta på den här matchen!  3,25 är taget iallfall!

Insats: Låg - Medel

______________________________________________________________________________________________

Dagens Avslag?

Fulham - Swansea! Ett jävla tjat om fulham och hur dom skall ta det här så henkelt med mera men Swansea är i grym form och med det självförtroendet killarna har så skulle inte jag röra1,6-1,7 någonstanss!



Gör det inte svårare än vad det är idag! Blanda inte in massa skitmatcher utan höj insatserna istället om ni nu vill vinna mer =)

/Skjut Messi skjut!





Mannen som frälser United ikväll? Hörna i 87?

Kommentarer
Postat av: Nisse

Tummen upp för dina spel igår =P

2009-02-25 @ 10:19:51
URL: http://bettingnisse.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0