20 Feb -2009

Hallå på er!

Sedär ja, 4/5 satt igår och hade bara Gilardino o Kuzmanovic vart med på senaste avslutsträningen istället för att sitta och fila naglarna så hade dom vänt dom sista 2 minuterna. Men jag e inte bitter :)

Föresten e det nån som är bra på bloggar som kan hjälpa en lite med att bara snygga till den lite granna?

Nå hur ser det ut idag då? Jo lika bra som utelivet i Åmål gör en fredagkväll i mitten av februari! Alltså inge vidare, men det går att hitta på något bara man letar =)


Malmö - Almtuna 1 1,85 (Expekt)

Ett vilt sprattlande malmö som gör allt för att ta tag i sista strået till playoff och nere i danmark så kommer man slakta ett mediokert almtuna som inte  vet hur man spelar hockey förutom i sin egen ishall (Mamma är där och tittar då, va vet jag :S)

Insats: Hög


FC Helsingborg - AIK 2 1,57

Ja nuverkar ju äntligen Henrik Larsson förstått att FC i FC helsingborg inte står för Fotball Club utan Floorball Club och äntligen har han sprungit hem till Olympia för att låta som en cp-skadad dansk (finns det normala?). Och utan den "dansken" så blev dom om dom nu kunde ännu sämre! Och när du nu skall ställa upp mot världens bästa lag (oavsett kategorier) AIK så kommer ju dom naturligtvis inte ha en chans. Jihde & Co kommer kunna genomföra ett lätt träningspass och inkassera 3 pinnar till. Åh vi e AIIIIIIIIIIIIIIIK.........

Insats: Hög

Detroit - Anaheim Över 5,5 1,80 (Expekt)

Detroit 5 senaste

Detroit Red Wings vs. Nashville  6:2

Detroit Red Wings vs. Colorado Avalanche 5:5

Columbus vs. Detroit Red Wings 3:2

Detroit Red Wings vs. Minnesota  4:2

Nashville vs. Detroit Red Wings 3:5


Anaheim 5 senaste

Anaheim Ducks vs. Los Angeles Kings 3:4

Anaheim Ducks vs. Atlanta 4:8

Anaheim Ducks vs. Calgary 2:2

Calgary vs. Anaheim Ducks 1:2

Nashville vs. Anaheim Ducks 4:2 


Känns som ett klart överspel? Ja hyfsat, det som talar emot är inbördes möten har faktiskt inte blivit så målrika men dom har dock bara haft ett möte på ett år också så jag tror stenhårt på målkalas!

Lidström 2 backskott innan 5 minuten och Lilja har varit ut och fått lite sällskap igen så han firar med ett hattrick, match minut 7,8,10. Sen kommer zäta som har blivit lovade lite gosiga bomber till kvällsmat av emma om han sätter en så han prickskjuter in en i 12 minuten och vips så var spelet inne =).

Kommer det stå "Stor succe av svenskarna i NHL" i Aftonbladet imorgon isåfall? Nej troligen inte, för som dom senaste veckorna så kommer det nog stå om en stackars ryss som bröt foten i starten på 750369 km jaktstart. Och stackars lilla ryssen! Han som skulle åka för sin sjuka mamma som ligger hemma i moskva och har fått förkylning.

Insats : Medel


Vitesse - Roda 1 1,75 (Betway)

Långt ifrån säker men tror allt att Vitesse ska kunna knipa 3 poäng här om man spelade som man gjorde mot Ajax för 2 veckor sedan. Roda är dessutom riktigt dåliga borta men tror ändå att Vitesse vinner. 2-1?

Insats: Låg

Borås HC - Bofors IK 1 2,25 (Bet 365)

Lillfärjestad och borås är 2 lag som jag inte förstår kan spela så olika beroende på om dom är hemma eller inte! (Mammakomplexet kanske). Men som sagt Bofors är usla på bortaplan och Ellosgubbarna vinner nog det här efter en tät och intensiv match. 5-2?

Insats: Låg


_______________________________________________________________________________________________

Dagens Avslag!

Oskarshamn - AIK och Schalke - Borussia Dortmund!

Tyskt derby som det enda spelvärda kan vara över 4,5 kort (1,90). Annars kan det sluta hur fan som helst. Och Oskarshamn - AIK, 2 lag som troligen inte ens vill spela hockey just nu utan har blickarna åt ett helt annat håll!

// Take care - Imorn är det melodifestivalen! - ALL IN!


Kan det vara tack var dom här.....öh.....hon här menar jag, som gör att Zetterberg sätter massa puckar ikväll?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror du på överspel nere i borås? Ett överspel i V-rås känns självklart i alla fall

2009-02-20 @ 11:27:45
Postat av: Niklas "Kungen" Lundgren

Svårt att säga. Kan låsa sig för västerås också. Kanske bara blir att dom vinner med 3-0 för huddinge kommer nog bara gå in för att försvara sig men det är inte fel att testa. Dock är väll dom flesta över 6,5 mål på västerås =(



Borås-bofors vette fan heller. Tror det kommer bli runt 5-6 mål där. Jag vågar inte spela på någon av dom matcherna iallfall. Men kan mycket väl gå ;)



//Kungen

2009-02-20 @ 11:54:25
Postat av: CF

En Dubbel med Överspel på Detroit och en vinst för AIK i bandyn är något du kan rekomendera med andra ord? :)

2009-02-20 @ 12:28:38
Postat av: Niklas "Kungen" Lundgren

CF: Japp det borde gå in =)

2009-02-20 @ 12:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0