5 Mars 2009

Bakfyllan sitter i, eller?

Ja det kan man ju tro efter gårdagens spel iaf =(

Van de sar gör en tabbe och vips så insåg man att den matchen var körd och sen så gjorde man ju det klassiska felet att spela på ett lag som ej behöver vinn o guuuuuud va störande det är att sitta och titta på barca dom sista 10 när dom skiter i det totalt!

Och sen måste jag få gratuler Busquets! Igår spelade han 90 min och han lyckades fan i mig med 1 onetouch passning och en klack som gick till rätt spelare! Stora applåder! 200% till skillnad från dom senaste 4 matcherna!

En tanke till! Spelbolagen tänkte att dom vara smarta när dom betalade ut vinsterna i förtid till dom som spelat barcelona som ligasegrare. Stor reklam i tidningarna plus att folk kan spela bort vinsterna tidigare.

Men nu när Real knappar in och snart kanske går förbi i topeen ångrar dom sig då? Nej troligen inte för nu får dom ännu mer plats i tidningarna! Allt för att synas :/



Brynäs - Färjestad 2 2,05 (Bet365)

Då var det dags för slutspel och hjärtat säger å va kul om dom äckliga kaffekärringarna från Karlstad förlorar men hjärnan säger tvärt emot! Färjestad har varit helt dominanta den senaste tiden och ser mycket starka ut!

Och inför dagens matche så har FBK med sig alla spelare förutom Rhodin, Vallin och Divis (vilket är ett plus!) Brynäs har ej kommit ut med om det är några sjukdommar eller så det enda vi vet är att Björn Danielsson är skadad.

Färjestad är starkare på dom flesta positioner och har bättre form. 2:an Lirad!

Insats:Hög


Skellefteå - Linköping 2 2,20 (Bet365)

Klasskillnad! Linköping ägde serien tills dom helt enkelt la av att spela hockey men nu mot slutet så har dom spottat upp sig rejält och när det är dags för slutspel så taggar alla spelarna till! Linköping kommer med helt ordinare trupp medans Skellefteå inte har med Niko Dimitrakos (lagets poängkung) och Fredrik Lindgren. Helt enkelt klassskillnad mellan lagen och när SAIK inte har med Dimitrakos blir det ett lätt seger för linköping.

Insats: Hög


/Over and Out!




Nu drar den riktiga hockeysäsongen igån och då finns det ingen plats för kopiorna frånn norr!

Kommentarer
Postat av: Erik

Bra rekat på skellefteå:D dom ägde matchbilden, borde vunnit med några påsar minst

2009-03-06 @ 13:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0