10 Mars 2009

Champions League

Japp ikväll är det dags för CL igen som ni nog alla vet och ikväll väntar oss på kanal 6 den fantsaktisk spännande matchen Panathinaikos - Villarreal ! Du har ju bara Liverpool - Real Madrid och Juve - Chelsea men det e ju inget att se väll :S Daaah! Idotas!


Juventus - Chelsea, Bortalaget håller nollan 3,10 (Unibet)

Italienska lag mot engelska vet vi ju hur det brukar gå och när oddset är 3,10 på att Chelsea (Ordinarie lag) håller nollan spelar det ingen roll om dom möter Tösse if på Stamford bridge eller Juve på bortaplan det är och kommer för alltid vara ett SPELVÄRT odds! Många tankar om denna match idag men jag ställer in en hel del på att Cech & co gör det dom skall!

Insats: Medel


Norwich v Cardiff 2 2,50

Mums säger jag! Cardiff har övertygat riktigt mycket den här säsongen och i lördags så gjorde dom en stabil insats och slog Doncaster med övertygande 3-0! Visst dom har en del skador men det varkar ju inte spela någon roll då dom ändå lyckas vinna match efter match! Det som talar emot lite är att dom bara har 4 vinster borta i år 10 kryss dock. För dig som är feg finns 1,40 på X2 och det skall inte misslyckas!

Insats: Medel


Måste tyvärr själv iväg och leka Zlatan nu men Andra spel som jag tror stenhårt på är

Notts County v Luton 1 2,20  - Luton är inte bra och man tackar alla givmilda spelsajter till 120%!
Peterborough United - Scunthorpe 1 2,05 (Betsson) Hemmaplan avgör !

Over and Out // Lill-Zlatan




And he saves !!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0